Salje - Salje.blogg.no
Forside Add meg Om meg Kontakt

Båttur !!

Et kjapt innlegg! Jeg, skriver fra mobil så bildene kommer til slutt, igjen. Idag har jeg og mamma, vert på sjøen. Kjempedigg!!! Vi dro til tante og onkels hytte. Der var kusina mi, og den andre kusina mi, og Kaja og Tobias, og flere.
Vi prøvde selvfølgelig kano, som jeg ikke har prøvd før idag. Det, kan man si at ikke gikk helt 100%! Jeg klarte selvfølgelig ikke å styre og fikk panikk!! I tillegg var det TUSEN brennmaneter, så hvis jeg hadde falt, tror jeg nok jeg nesten hadde død. JA, det sier jeg som eellsskkkeerr sjøen! Nå har jeg noen bilder! Hadebraaa!

 • Sommerfølelse!!

  Årh, for en deilig dag! Har vert på en hytte i Lillesand, med masse sol, og nesten ingen skyer! Joda, det kom en bitteliten byge heelt i starten, men det gikk over til steikende sol! Føltes det som siden det faktisk er Norge, og ja, du vet. Vi vet hvor vi bor! Så ble temaet Volleyball, og selvfølgelig klarte jeg å skade tommelen, så den har jeg nå en slags bandasje på, som mamma hadde. Men, det går nok over om noen få dager, håper jeg. Vel, jeg tok noen bilder, så de kommer nedenfor! Vi blogges!!

 • ${BlogTitle} - ${BlogDescription}

  ${ProfileName}

  ${ProfileAge}, ${ProfileFrom}

  ${ProfileDescription}

  Kategorier

  ${CategoryName}

  Jeg anbefaler  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits