Salje - Salje.blogg.no
Forside Add meg Om meg Kontakt

Sminkevideo

www.videofy.me/v/7678807

Her har dere en liten video av hvordan jeg sminker meg. Idag brukte jeg vel kanskje litt mer sminke enn vanlig, men det får gå. Lyden er litt dårlig, så den må kanskje skrus opp.

 • Fotball

  Hei! Igår var jeg med min pappa til Stavanger. Siden pappa var norsk toppdommer før(sluttet pga operasjon i bena ikke funket), er han veileder nå. Når han har dratt til Stavanger har jeg ofte blitt med. Forrige gang var viking-brann, denne gangen var det viking-Sogn.

  Kampen gikk ikke helt som jeg håpet, men det var gøy likevel. Det var rimelig kalt der vi satt... Vi sitter der hvor pressen sitter, og det er virkelig feil side i forhold til sola. Viking vant 4-1. Jeg har personlig aldri heiet på viking, så hver gang jeg er der heier jeg på motstanderene. Noe av grunnen er vel at jeg føler viking er noe "selvgode". Det er selvfølgelig bare min personlege mening. (Btw, Pappa heier aldri på noen). Denne gangen var det greit å heie på sogn, de hadde nemlig mange kjekke spillere!

  Da kampen var ferdig pratet jeg såvidt med noen spillere imens pappa snakket med dommerene, og så dro vi. Turen tar ca 3 timer så vi var hjemme ca 00.15. På turen hjem hørte vi på musikk og prata. Det var kort sagt en veldig fin dag!

  Viking

  Sogn

 • Sommershopping

  Hei! For en liten stund siden var jeg ute på shopping. Det var ikke store greiene, men det er noe. Jeg har hatt en ødelagt pc OG mobil, så jeg har ikke hatt mulighet til å blogge før nå. Neste uke drar jeg til Göteborg for å spille partillecup, så det er ikke sikkert at jeg får blogget da. Det kommer et innlegg fra turen når jeg kommer hjem. :)

  Jeg kjøpte også en kjole til, men den er til vask.

  Jakke fra ONLY str S, kr 200,-

  (Veldig fin på) jakke fra new yorker str S, kr 249,-

  Topp fra new yorker str xs, kr 99,-

  Maxikjole fra forever 21 str xs/s, kr 249,-

 • Ray-Ban

  På danskebåten fra Kristiansand til Hirtshals kom jeg over et nydelig par med ray-bans. Modellen er clubmaster og er i fargene brun, svart og gull. Grunnen til at jeg er så glad i ray-ban er at det er godt glass å se igjennom, god kvalitet og fine modeller. Så hvis du leter etter gode solbriller, ville jeg gått for ray-bans. De er verdt pengene!

  950,-

 • Hva jeg virkelig liker

  Fikk forespørsel om å skrive 10 ting jeg virkelig liker. Jeg kommer ikke til å skrive hobbyer. Det blir tilfeldig rekkefølge. :)

  1. Klemmer. Hvem som helst

  2. Smil. Jeg elsker det når folk smiler.

  3. Børste håret. Det høres rart ut, men det er utrolig deilig.

  4. Holde seg i form. (Spise sunt, egentrening osv)

  5. Kjøp av sko.

  6. Brunfarge. Hva er bedre?

  7. Parfyme, på gutter og jenter

  8. Nye venner

  9. Følelsen av å ha vunnet.

  10. Sene sommerkvelder. <3 Silje liker

  Ellers har dagene i krsand gått unna, og sola steker. Flere blogginnlegg kommer!

 • ${BlogTitle} - ${BlogDescription}

  ${ProfileName}

  ${ProfileAge}, ${ProfileFrom}

  ${ProfileDescription}

  Kategorier

  ${CategoryName}

  Jeg anbefaler  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits