Salje - Salje.blogg.no
Forside Add meg Om meg Kontakt

Weird

10 fakta dere kanskje ikke visste om meg:

 

1. Jeg er livredd for edderkopper

2. Jeg hater å gå med sokker

3. Jeg går nesten alltid med svarte bukser

4. Jeg bruker 200 år på øynebrynene mine, likevel er de ikke pene.

5.  Jeg klarer ikke legge på eyeliner, dritstygt hver gang!

6. Jeg er sta

7. Jeg tenker alltid på hvordan andre har det

8. Jeg har over 1000 følgere på instagram, ca 70-80 liker bildene mine... haha

9. Jeg hater det når folk ikke klarer å planlegge ting, jeg blir så stressa!

10. Jeg bruker briller i timene.

 

Slenger med et bilde fra idag!
 • Vær og vind

  Hei! I det siste har det vært mye av og på vær - i vertfall i Kristiansand. Derfor tenkte jeg å vise den nye jakken min, og støvlene jeg bruker.
  Buksen jeg bruker er kun helt svart, derfor velger jeg å ikke ta bilde av den. :)

  Jakken er fra stormberg i hvit og blå. Utrolig fin og behagelig på. :) str xs

  Støvlene er fra hunter og er i en mørk sølv farge. Str 37

 • Solidaritetskveld

  Hei! På skolen idag har vi kun jobbet med å arrangere solidaritetskveld, og sett på film. Pengene vi samlet inn i kveld går til barn i Sør-Afrika, Cape Town. Der skaffer vi barna skoleplass og et måltid om dagen. Det som er så utrolig bra, er at det barna får en ny sjangse. En slags "ny start".
  På skolen hadde Vi dans, sang, band, kaker, saft, tivoli osv...


  Har dere noen slags innsamling til andre land på skolen/jobb?

 • Barn som ikke har det så godt...

  Hei. På skolen denne uken, spiller vi roller hvor vi later som at vi bor i slummen. Noen heldige elever er rike, og spiser godis osv mens de fattige bygger hus av søppel.

  Det er utrolig å tenke på alt av hva vi har. Den vesken vi bare må kjøpe, og de dyre skoene vi kun brukte en gang. Imens vi driver med dette, går det barn rundt hver dag og tenker kun på noen få ting. Skaffe mat, og forsørge familien. De bor i skur, tett i tett. Om vinteren fryser dem, om sommeren er det fylt av vann i skurene. Utrolig få av barnene får gå på skolen, for de fleste må ta vare på foreldrene og yngre søsken. Så kan du tenke deg, eller nei det kan du ikke. Vi kan ikke tenke oss å leve i en slik ekstrem fattigdom. Det er umulig for oss å sette oss inn i den posisjonen de sitter i. På andre siden av slummen ligger de rikes hus. Hvordan klarer de i det hele tatt se på de fattige hver eneste dag?

  Vi sitter inne i et isolert hus, trygge. Er vi kalde skrur vi opp varmen. Er vi varme skrur vi ned varmen. Er vi sultne, åpner vi kjøleskapet. Føler vi oss skitne, tar vi en varm lang dusj. Er vi trette, legger vi oss i en myk og god seng med en varm dyne. 5 dager i uken drar vi på skolen. I helgen tar vi oss kanskje en tur i byen for å finne oss noen nye klær.

  Ingen av oss fortjener å vinne i Lotto, for vi har allerede vunnet. Vi vant med å bli født her i Norge. Er rikt og lite land. 8 kr, kan hjelpe et barn for en hel dag. Det er ofte jeg går med 20kr i lummen. Jeg er sikker på at mange barn hadde gjort mye for å få den.

  Syntes du at verden gjør nok for å hjelpe? Si hva du syntes.

 • Endelig

  Hei! Endelig kan vi si at vi har vunnet b i a-serien. Det var utrolig digg. Siste kamp ble nettopp spilt i Lyngdal, og vi vant med 4 mål. Vi kan vel si at vi hadde tatt seieren på forskudd så vi hang ikke med før helt i slutten. Ellers skal jeg bare hjem og slappe av, og det blir deilig. Hva har du gjort idag?

 • Malemester

  Javel! Idag har jeg og Kaja malt på rommet hennes i en slags begie farge. Før hadde hun en turkis vegg, men nå er den malt. Det trengs nok et lag til siden veggen var blå, men du ser store fremskritt allerede. Selv på mitt rom har jeg nettopp pusset opp, så kanskje dere får se? Håper alle har hatt en strålende dag!

 • T.G.I.F

  Javel! Idag har jeg sett på natt til 17. Med Kaja! Det var en utrolig bra film fra stått til slutt. Guttene i filmen hadde utrolig fine øyne alle sammen! Spesielt Mohammed (amir)... Hehe. Før filmen startet kom Thea fra filmen. Hun virka faktisk utrolig kul, spesielt da hun skarret på r'en. Ellers skal jeg overnatte hos Kaja, og i morgen skal vi pusse opp rommet hennes! Håper dere alle har hatt en fin kveld!

 • Irriterende!

  Beklager at bloggen min er helt forferdelig atm! Om meg, headeren, teksten under profilbilde, kontakt, ja alt sammen. Hadde ordnet alt, plutselig ble det bare rot. Skal fikse det så straks PCen min er brukbar.

 • Utslitt

  Javel! Dagen idag har vi hatt prøve om bibelen, noe jeg egentlig syntes er ganske greit. Jeg er selv Kristen så jeg kunne jo en god del av dette fra før. Etter skolen idag slappet jeg av og sparte krefter til J99 kamp mot Hånes 2. Vi vant 24-14! Likevel ble jeg utrolig utslitt ettersom jeg nettopp har vært syk.

  Driver dere med sport? Jeg driver vertfall med Håndball :)

 • Danseoppgave

  Javel! Dette har vert en ekstremt kjip dag, med mye tysk og norsk. Heldigvis har dagen 2 høydepunkter. Dansegruppe med Jardar og August, og selvfølgelig håndball trening.
  Guttene ville gjerne si at de var kjekke.

  Har dere noen prosjekter på skolen for tiden? Fortell!

 • Aprilsnarr

  Javel! Som dere mest sansynelig har merket er det 1. April idag... Ble du lurt? Jeg ble vertfall.
  Denne dagen er egentlig ganske misbrukt, vertfall etter min mening. Som at når en gutt kom bort til en av venninnene mine og sa "så fin du var idag!" Men når hun fikk oppfattet helt hva han sa, sa han aprilsnarr. Unødvendig.
  Kommenter gjerne om hva du ble lurt med idag, eller lurte noen med! :)


  Hva vil dere at jeg skal blogge om?

 • ${BlogTitle} - ${BlogDescription}

  ${ProfileName}

  ${ProfileAge}, ${ProfileFrom}

  ${ProfileDescription}

  Kategorier

  ${CategoryName}

  Jeg anbefaler  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits