Fotball (Salje)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Fotball

Hei! Igår var jeg med min pappa til Stavanger. Siden pappa var norsk toppdommer før(sluttet pga operasjon i bena ikke funket), er han veileder nå. Når han har dratt til Stavanger har jeg ofte blitt med. Forrige gang var viking-brann, denne gangen var det viking-Sogn.

Kampen gikk ikke helt som jeg håpet, men det var gøy likevel. Det var rimelig kalt der vi satt... Vi sitter der hvor pressen sitter, og det er virkelig feil side i forhold til sola. Viking vant 4-1. Jeg har personlig aldri heiet på viking, så hver gang jeg er der heier jeg på motstanderene. Noe av grunnen er vel at jeg føler viking er noe "selvgode". Det er selvfølgelig bare min personlege mening. (Btw, Pappa heier aldri på noen). Denne gangen var det greit å heie på sogn, de hadde nemlig mange kjekke spillere!

Da kampen var ferdig pratet jeg såvidt med noen spillere imens pappa snakket med dommerene, og så dro vi. Turen tar ca 3 timer så vi var hjemme ca 00.15. På turen hjem hørte vi på musikk og prata. Det var kort sagt en veldig fin dag!

Viking

Sogn
 • Skriv en ny kommentar

  ${BlogTitle} - ${BlogDescription}

  ${ProfileName}

  ${ProfileAge}, ${ProfileFrom}

  ${ProfileDescription}

  Kategorier

  ${CategoryName}

  Jeg anbefaler  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits