Brukket arm (Salje)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Brukket arm

Mange har sendt melding til meg(wow, jeg vet) og spurt om jeg kan skrive her om hva som egentlig skjedde da jeg brakk armen. Egentlig er det ikke så mye å si...

I helgen spilte vi på umbro cup. Første kampen vår mot kif i andre angrep skulle jeg finte meg igjennom Forsvaret for så å score mål, men helt gjenomført ble det ikke. Etter at jeg var kommet forbi vingen var backen ved siden av meg. Dermed tok jeg sjangsen, siden ja, jeg var jo igjennom? Når jeg hoppet kjente jeg at benene mine ikke fulgte etter og at de ikke kom noe vei. Dermed falt jeg ned uten å klare å ta meg for med bena. Som alle hadde gjort prøvde jeg å ta meg i for med hendene, men det funket ikke særlig bra. Jeg tok meg i mot med handa skjevt, og beinet mitt måtte lide en del siden det traff bakken ganske hardt. Jeg ble liggende i noen sekunder før jeg skjønte at jeg måtte ut fra banen, så jeg løp Nærmest ut fra banen. Der kom det en arrangør med ispose til hånda. Etter kampen fikk jeg på sports teip og jeg spilte resten av kampene på lørdag og søndag.
Så på mandag hadde jeg fortsatt veldig vondt, så meg og mamma dro til legevakta. Der ble vi sittende i flere timer før de sa at det ikke var noe brudd og at vi kunne dra hjem. Neste morgen i halv ni tiden, ringte sykehuset igjen og ba oss komme tilbake siden den var brekt allikevel, og nå sitter jeg her.
 • Skriv en ny kommentar

  ${BlogTitle} - ${BlogDescription}

  ${ProfileName}

  ${ProfileAge}, ${ProfileFrom}

  ${ProfileDescription}

  Kategorier

  ${CategoryName}

  Jeg anbefaler  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits